Glasfolieofferte Blaricum

Alles wat je moet weten over zonwerende glasfolie en warmtewerende glasfolie

Glasfolieofferte Blaricum: In huis kan het soms enorm warm worden, dat kan komen doordat de zon stevig staat te schijnen op de ramen. Dit is vervelend, vooral in de zomer. Je kunt door het gebruik van glasfolie dit zonlicht enorm reduceren en vaak met meer dan de helft aan warmte verminderen.

Glasfolieofferte Blaricum
Ook in Blaricum de beste glasfolieofferte!

Zonwerende glasfolie voorkomt hinder van de zon. De warmtewerende glasfolie kan tot 85% zonnewarmte verminderen en is geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Zonwerende glasfolie is van binnen uit gezien vrijwel doorzichtig, je kunt gewoon naar buiten blijven kijken, terwijl je geen last hebt van de zon. De uv-werende laag van de folie zorgt er voor dat uw meubels, stoffering en apparatuur minder snel verkleuren.
Ook wordt de schittering van de zon op bijv. beeld- en tv-schermen tegen gehouden en door een speciale coating is de glasfolie krasbestendig voor een lange levensduur. Zonwerende raamfolie is bovendien goedkoper dan andere zonwering, zoals rolluiken en zonneschermen en heeft geen speciaal onderhoud nodig.

Privacy- of decoratie glasfolie

Privacy- of decoratie glasfolie biedt huizen en bedrijven in een goede bescherming tegen inkijk.
Het zorgt ook voor meer privacy op werkplekken en vergaderruimtes. De glasfolie is daarnaast een prima decoratiemiddel.
Je kunt jouw logo in de raamfolie laten uitsnijden en op uw deur of raam laten bevestigen.

Inbraakwerende glasfolieofferte Blaricum aanvragen?

Inbraak kan nooit helemaal voorkomen worden maar inbraakvertragende folie zorgt er wel voor dat het een stuk lastiger wordt.
Inbraakvertragende folie bestaat uit één dikke laag of meerdere laagjes. De folie is transparant en ook verkrijgbaar in een warmte- en/of zonwerende of privacyverhogende uitvoering.

Uv-werende folie

Uv-werende folie is een uitstekende oplossing voor etalages. Winkeleigenaren hebben vaak last van verkleuring van objecten in hun etalage, maar ook huiseigenaren zien hun meubels door de zon achteruit gaan waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verkort.

Kunststof folie

Raamfolie speciaal geschikt voor kunststof, met alle voorkomende voordelen van de zon, en warmtewerende eigenschappen van zonwerende en warmtewerende binnenfolie.